Real Racing 3

Real Racing 3 voor BlackBerry

Realistischer racen, met echte spelers

Na het succes van de twee vorige versies geeft Electronic Arts je nu Real Racing 3, met een spectaculaire vormgeving, een keur van wagens voor ieders gading en het mooiste van alles: nog gratis ook.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Uitstekende vormgeving
  • 45 echte modellen
  • Spelen met menselijke tegenstanders
  • Variatie in competeties
  • Verschillende besturingsmogelijkheden
  • Schadeherstel

TEGEN

  • Online spel niet altijd live
  • Gedateerde en eentonige muziek

Excellent
9

Na het succes van de twee vorige versies geeft Electronic Arts je nu Real Racing 3, met een spectaculaire vormgeving, een keur van wagens voor ieders gading en het mooiste van alles: nog gratis ook.

Wat krijg je in Real Racing 3?

Om te beginnen meer dan 50 verschillende modellen van de beste merken: Porsche, Lamborghini, Dodge, Bugatti, Audi, BMW, Ford, Nissan, etc. Je begint met eenvoudige wagens maar gewonnen races, punten en ervaring zorgen voor duurdere en meer tot de verbeelding sprekende modellen.

En de circuits? Real Racing 3 neemt je mee over de hele wereld. Je racet in Laguna Seca, Spa Francorchamps, Silverstone en andere echte circuits.

Real Racing 3 heeft veel verschillende racemodi in huis: individuele races waar het om de snelheid gaat, groepsraces, en eliminatieraces waar er één coureur overblijft. Kortom, met de combinatie van de beschikbare circuits en de diverse raceopties zul je je niet snel vervelen.

Een interessant aspect van Real Racing 3 is de manier waarop je tegen anderen speelt. In Real Racing 3 speel je niet alleen, maar neem je  het op tegen mensen uit de hele wereld. Bovendien zie je in elk race de namen of aliassen van je tegenspelers, met de vlaggen van hun landen. 

Real Racing 3 hanteert een systeem dat tegenstanders voor je kiest ook al zijn ze nu niet aan het spelen. Daarbij baseert het spel zich op prestaties en spelniveau. Wees gerust, Real Racing 3 houdt rekening met jouw ervaring en laat je racen tegen coureurs van jouw niveau. 

Je telefoon als stuurwiel

Je toestel mag dan rechthoekig zijn, in Real Racing 3 fungeert het als een professioneel stuurwiel. Dat is op zich niet nieuw, want de meeste spellen gebruiken deze bedieningsmethode. Het bijzondere van Real Racing 3 is hoe gebruiksvriendelijk de besturing is, zoals schakelen, automatisch remmen en keren op de piste door je apparaat naar de ene of andere kant te kantelen.

Zelfs de meest ervaren speler hoeft zich geen zorgen te maken, want Real Racing 3 biedt diverse besturingsschema's waarmee je schakelt, bepaalt wanneer je remt of gas geeft, de bewegingsmogelijkheden van je BlackBerry gebruikt of alleen maar een op knop op het scherm drukt.

Een geweldig spel voor een goede prijs

Real Racing 3 voegt zich bij het gezelschap van van de Need For Speed reeks: Need for Speed Most WantedNeed for Speed Shift etc. In dit geval echter heeft EA gekozen voor het free-to-play-model. Dat wil zeggen dat het spel helemaal gratis is, maar om sneller vooruit te komen in het spel moet je opties ontsluiten met microbetalingen.

Real Racing 3 zal zowel bij liefhebbers van het genre als bij nieuwkomers in de smaak vallen. Het menusysteem en de bediening zijn een grote hulp voor beginners, maar je kunt die ook aanpassen om meer controle over je wagen te verkrijgen.

Dit alles gaat gepaard met een lange lijst beschikbare modellen en circuits, allemaal vormgegeven om optimaal van je BlackBerry gebruik te maken.

Voor autoliefhebbers

Niet alles in Real Racing 3 is perfect. De muziek bijvoorbeeld is gedateerd, monotoon en van slechte kwaliteit. En zonder de microbetalingen moet je een lange weg afleggen om betere auto's te verkrijgen, onmisbaar voor de meer geavanceerde races.

Afgezien van deze details is Real Racing 3 een echte aanrader met de kwaliteit van die je van Electronic Arts mag verwachten.

Meeste downloads Racespellen voor blackberry

Real Racing 3

Download

Real Racing 3 BlackBerry 10 1.0.0.77

Beoordelingen about Real Racing 3

Promotie×